S. Lozoraičio ir VLIK’o santykiai 1946–1947 m. - Jonušauskas, Laurynas (Genocidas ir rezistencija, 2025)
Straipsnyje nagrinėjami Lietuvos diplomatijos šefo S. Lozoraičio ir Vyriausiojo Lietuvos išlaisvinimo komiteto santykiai 1946–1947 m., jų tarpusavio pasitarimai Berne ir Paryžiuje, aptariamos iškilusių nesutarimų priežastys.