Rankinio ir automatinio testavimo tyrimas - Valatkevičius, Vytaras; Šešok, Dmitrij (Jaunųjų mokslininkų darbai, 2018)
Šiame straipsnyje pateikiamos dvi metodikos, kuriomis įvertinama rankinio ir automatinio testavimo pastangos. Taikant šias metodikas buvo palyginta rankinio ir automatinio testavimo įtaka laikui ir kainai. Atliktas tyrimas su realiu, išvystytu projektu parodė, kad ilguoju laikotarpiu automatiniai testai padeda sumažinti testavimo proceso laiką ir kainą.