Periodinės Hurvico dzeta funkcijos reikšmių pasiskirstymas su svoriu - Žalytė, Ieva; Kačinskaitė, Roma (Jaunųjų mokslininkų darbai, 2017)
Straipsnyje yra įrodyta diskrečioji ribinė teorema su svoriu periodinei Hurvico dzeta funkcijai ζ(s, α; a) su transcendenčiuoju parametru α, 0 < α ≤ 1, kompleksinėje plokštumoje, kai papildomai yra naudojama svorio funkcija w(l).
Keywords: kompleksinė plokštuma; periodinė Hurvico dzeta funkcija; reikšmių pasiskirstymas; svorio funkcija