Vita Mozūraitė (1960–2014) - Grigas, Vincas (Knygotyra, 2014)
Vilniaus universiteto Bibliotekininkystės ir informacijos mokslų institutas, Vilniaus universiteto biblioteka Universiteto g. 3, LT-01513, Vilnius, Lietuva El. paštas: vincas.grigas@mb.vu.lt