DISCUSSION ON THE CONCEPT BIBLIOTHECA LITUANA - PACEVIČIUS, ARVYDAS (Knygotyra, 2012)
Vilniaus universiteto Bibliotekininkystės ir informacijos mokslų institutas Universiteto g. 3, LT-01513 Vilnius, Lietuva El. paštas: arvydas.pacevicius@kf.vu.lt