RANKRAŠTINIS PAVELDAS KLAIPĖDOS UNIVERSITETO BIBLIOTEKOS RINKINIUOSE - ČESNULEVIČIŪTĖ, DANUTĖ; STEPONAVIČIŪTĖ, DANUTĖ (Knygotyra, 2012)
Klaipėdos universiteto biblioteka K. Donelaičio a. 3, LT-92144, Klaipėda, Lietuva El. paštas: danute.cesnuleviciute@cb.ku.lt ; emilija.steponaviciute@cb.ku.lt Apžvalgoje supažindinama su Klaipėdos universiteto bibliotekos Retų spaudinių, kolekcijų ir rankraščių skyriaus rankraštiniu paveldu, asmenų archyvais. Apžvelgiamas dr. Kazio Pemkaus archyvo turinys, Mažosios Lietuvos archyvo rankraštinis paveldas, kituose fonduose laikoma medžiaga.