TERMINIJOS KLAUSIMU: PRIEŠAKINIAI, AVANGARDINIAI, ADVENTINIAI AR PROGRESYVIEJI TYRIMAI? - LAUŽIKAS, RIMVYDAS (Knygotyra, 2011)
Vilniaus universiteto Bibliotekininkystės ir informacijos mokslų institutas Universiteto g. 3, LT-01513 Vilnius, Lietuva El. paštas: Rimvydas.Lauzikas@kf.vu.lt