NESVYŽIAUS ORDINACIJOS RADVILŲ BIBLIOTEKOS KATALOGAI - NARBUTIENĖ, DAIVA (Knygotyra, 2013)
Lietuvos mokslų akademijos Vrublevskių biblioteka Žygimantų g. 1, LT-01102 Vilnius, Lietuva El. paštas: narbutiene@mab.lt