ŠVEDIJOS BIBLIOTEKŲ MOKSLINIO TYRIMO ŽURNALO „SVENSK BIBLIOTEKSFORSKNING“ NAUJIENOS - MACEVIČIŪTĖ, ELENA (Knygotyra, 2015)
Vilniaus universiteto Knygotyros ir dokumentotyros institutas Universiteto g. 3, LT-01513 Vilnius, Lietuva El. paštas: elena.maceviciute@gmail.com