Monografija apie Martyną Jankų kaip tautos vienytoją ir lietuviškos spaudos kūrėją - Navickienė, Aušra (Knygotyra, 2021)
Kaunas, Domas. Martynas Jankus. Tautos vienytojas ir lietuvių spaudos kūrėjas. Vilnius: Vilniaus universiteto leidykla, 2021. 880 p. ISBN 9786090706305.