Recenzija A. Dobrynino, A. Drakšienės, V. Gaidžio, E. Vileikienės, L. Žilinskienės monografijai „Pasitikėjimo Lietuvos teisėsauga profiliai“ - Čepas, Algimantas (Kriminologijos studijos, 2014)
Malonu, kad Lietuvos kriminologinė literatūra pasipildė išties įdomia knyga. Knyga tokia, koks ir turi būti rimtas mokslo darbas. Ji paremta empirinių tyrimų duomenimis; aptariant konkrečius empirinius tyrimo duomenis, iškart pateikiamos galimos jų interpretacijos remiantis mokslinės literatūros šaltiniais, išvados grindžiamos ir iliustruojamos gausiais pavyzdžiais iš žiniasklaidos ir viešai skelbiamų statistinių duomenų. Patraukia tai, kad autoriai sugeba pristatyti išvadas gerokai platesniame visuomeninio nerimo, žmogaus teisių ir kitų socialinių reiškinių kontekste, į vieną mokslinį darbą nuosekliai sujungti teisinę ir sociologinę monografijos autorių atliktą pasitikėjimo teisėsauga analizę.Vienas iš...