„Lingvistinis ruduo“? Pastaba dėl Vytauto Kardelio straipsnio „Trys klausimai dėl lietuvių kalbos prozodinės sistemos" - Andronov, Aleksey; Bakšienė, Rima (Lietuvių kalba, 2018)
2018 metų išvakarėse pasirodė Vytauto Kardelio straipsnis „Trys klausimai dėl lietuvių kalbos prozodinės sistemos“ („Lietuvių kalba“, 11, 2017), kuriame žadama „atkreipti dėmesį į iki šiol nepastebėtus, menkai aptartus ar primirštus lietuvių kalbos prozodijos dalykus“. Šie, autoriaus nuomone, „menkai aptarti“ dalykai ir paskatino parašyti šią repliką.