Pritarimo strategija jaunimo pokalbiuose: funkcijos ir raiška - Galinskaitė, Reda (Lietuvių kalba, 2011)
Straipsnyje pokalbio analizės metodu nagrinėjama lietuvių jaunimo dialoguose taikoma pritarimo strategija. Straipsnio tikslas – ištirti ir aprašyti, kokias funkcijas pritarimo strategija atlieka draugiškuose lietuvių jaunimo pokalbiuose, ir išnagrinėti jos raiškos ypatybes lietuvių kalboje.