Jolanta Zabarskaitė, 2022, Kaip kalba gamina prasmę. Kognityvinės semantikos tyrimai komunikacijos požiūriu, Vilnius: Kazimiero Simonavičiaus universitetas. - Kardelis, Vytautas (Lietuvių kalba, 2023)
-