Dėl vietos prieveiksmių ČIA ir TEN vartojimo Pabradės-Joniškio areale - Judžentytė, Gintarė (Lietuvių kalba, 2014)
Straipsnyje nagrinėjamas vienas vietos prieveiksmių čia ir ten vartojimo Pabradės-Joniškio arealo kalboje atvejis. Remiantis pagal Karlo Bühlerio deiksės teoriją sumodeliuotomis situacijomis, bandoma patikrinti, ar deiktinėje situacijoje kalbamieji žodžiai įgyja reikšmes ‘dešinė’ arba ‘kairė’, ar išryškėja naujų reikšmių.
Keywords: nėra