Priebalsiai veiksmažodžio morfemų sandūroje - Kazlauskienė, Asta (Lietuvių kalba, 2012)
Lietuvių kalbos veiksmažodžio morfemų sandūroje vyksta nemažai priebalsių pakitimų. Jie trumpai aptarti ne viename kalbininkų darbe. Konkrečių pakitimų analizė rodo, kaip nelengva vienareikšmiškai suklasifikuoti visus jų atvejus. Straipsnyje, remiantis gausia žodyno ir vartosenos medžiaga, iš naujo apibrėžiami ir aprašomi svarbiausi priebalsių kaitos tipai.
Keywords: nėra