Apibrėžtumo kategorija ir jos tyrimai lietuvių kalbotyroje - Spraunienė, Birutė (Lietuvių kalba, 2008)
Straipsnyje nagrinėjama apibrėžtumo sąvokos esmė, apibrėžtumo kategorijos semantika ir raiška artikelinėse ir neartikelinėse kalbose bei trumpai apžvelgiama šios kategorijos samprata ir tyrimai lietuvių kalbotyroje.
Keywords: nėra