Saugi stemplės ir tuščiosios žarnos jungtis atlikus gastrektomiją - Pagojus, Evaldas (Lietuvos chirurgija, 2005)
Evaldas Pagojus Klaipėdos ligoninė, Liepojos g. 41, LT-5808, Klaipėda El paštas: kasiliauskas@takas.lt Straipsnyje aprašomas autoriaus siūlomas virškinamojo trakto vientisumo po gastrektomijos atkūrimo būdas. Safe oesophagojejunal junction following gastrectomy Evaldas Pagojus Klaipėda Hospital, Liepojos str. 41, LT-5808, Klaipėda, Lithuania E-mail: kasiliauskas@takas.lt An original method of reconstruction after performing total gastectomy is described.