Skubios kompiuterinės tomografijos reikšmė diagnozuojant įstrigusią Špigelio išvaržą - Lunevičius, Raimundas (Lietuvos chirurgija, 2003)
Raimundas Lunevičius Vilniaus universiteto Bendrosios chirurgijos centras, Vilniaus greitosios pagalbos universitetinė ligoninė, Šiltnamių g. 29, LT-2043 Vilnius El paštas: rlunevichus@yahoo.com Pateikiamos apžvalginės kompiuterinės tomogramos, kuriomis remiantis prieš operaciją buvo diagnozuota įstrigusi Špigelio išvarža. A significance of immediate computed tomography in diagnosing the incarcerated hernia Spigelian Raimundas Lunevičius Immediate plain CT scan has been definitely helpful in preoperatively diagnosing the incarcerated hernia Spigelian.