Saugi stemplės ir tuščiosios žarnos jungtis atlikus gastrektomiją - Pagojus, Evaldas (Lietuvos chirurgija, 2005)
Evaldas PagojusKlaipėdos ligoninė,Liepojos g. 41, LT-5808, KlaipėdaEl paštas: kasiliauskas@takas.ltStraipsnyje aprašomas autoriaus siūlomas virškinamojo trakto vientisumo po gastrektomijos atkūrimo būdas. Safe oesophagojejunal junction following gastrectomyEvaldas PagojusKlaipėda Hospital,Liepojos str. 41, LT-5808, Klaipėda, LithuaniaE-mail: kasiliauskas@takas.ltAn original method of reconstruction after performing total gastectomy is described.