Gigantinė infekuota kaklo lipoma - Grigaliūnas, Aurelijus; Lunevičius, Raimundas; Brazauskas, Kazimieras; Tamulis, Sigitas; Tutkus, Rytis; Rinkūnas, Rolanas; Racinas, Moisejus; Saltanavičius, Robertas; Gaidamonis, Edmundas; Stanaitis, Juozas (Lietuvos chirurgija, 2003)
Aurelijus Grigaliūnas, Raimundas Lunevičius, Kazimieras Brazauskas, Sigitas Tamulis, Rytis Tutkus, Rolanas Rinkūnas, Moisejus Racinas, Robertas Saltanavičius, Edmundas Gaidamonis, Juozas StanaitisVilniaus greitosios pagalbos universitetinė ligoninėVilniaus universiteto Bendrosios chirurgijos centras2-as skubiosios pilvo chirurgijos skyriusŠiltnamių g. 29, LT-2043 VilniusEl paštas: agrigaliunas@centras.ltPateikti keturi gigantinės kaklo infekuotos lipomos vaizdai. Darinys kaklo užpakaliniame paviršiuje atsirado prieš 12 metų.Gigantic infected lipoma of the neckAurelijus Grigaliūnas, Raimundas Lunevičius, Kazimieras Brazauskas, Sigitas Tamulis, Rytis Tutkus, Rolanas Rinkūnas, Moisejus Racinas, Robertas Saltanavičius, Edmundas Gaidamonis, Juozas StanaitisAn infected gigantic lipoma of the neck was suspected preoperatively after physical examination and CT-scan. It was removed and confirmed histologically. The patient had no intention to be operated on in the period of 12 years, i. e. since a soft round tumor had been noticed by him.