Skubios kompiuterinės tomografijos reikšmė diagnozuojant įstrigusią Špigelio išvaržą - Lunevičius, Raimundas (Lietuvos chirurgija, 2003)
Raimundas LunevičiusVilniaus universiteto Bendrosios chirurgijos centras,Vilniaus greitosios pagalbos universitetinė ligoninė,Šiltnamių g. 29, LT-2043 VilniusEl paštas: rlunevichus@yahoo.comPateikiamos apžvalginės kompiuterinės tomogramos, kuriomis remiantis prieš operaciją buvo diagnozuota įstrigusi Špigelio išvarža.A significance of immediate computed tomography in diagnosing the incarcerated hernia SpigelianRaimundas LunevičiusImmediate plain CT scan has been definitely helpful in preoperatively diagnosing the incarcerated hernia Spigelian.