XI Lietuvos koloproktologų draugijos suvažiavimas ir Jungtinės Karalystės bei Tarptautinės universiteto kolorekalinių chirurgų draugijos perspektyvos - Samalavičius, Narimantas Evaldas (Lietuvos chirurgija, 2025)
-