Blužnies pseudocista: trimačiai kompiuteriniai vaizdai - Lunevičius, Raimundas; Šydeikienė, Raminta (Lietuvos chirurgija, 2006)
Raimundas Lunevičius, Raminta Šydeikienė Vilniaus universiteto Bendrosios chirurgijos centras, Vilniaus greitosios pagalbos universitetinė ligoninė, Šiltnamių g. 29, LT-04130 Vilnius El paštas: rlunevichus@yahoo.com Pateikiami blužnies potrauminės pseudocistos trimačiai kompiuteriniai vaizdai. Splenic pseudocyst: three-dimensional computer imaging Raimundas Lunevičius, Raminta Šydeikienė. Vilnius University, General Surgery Center, Vilnius University Emergency Hospital, Šiltnamių 29, Vilnius, LT-04130 Vilnius, Lithuania E-mail: rlunevichus@yahoo.com Three-dimentional computer imagings of splenic posttraumatic pseudocyst are demonstrated.