Blužnies pseudocista: trimačiai kompiuteriniai vaizdai - Lunevičius, Raimundas; Šydeikienė, Raminta (Lietuvos chirurgija, 2006)
Raimundas Lunevičius, Raminta ŠydeikienėVilniaus universiteto Bendrosios chirurgijos centras,Vilniaus greitosios pagalbos universitetinė ligoninė, Šiltnamių g. 29, LT-04130 VilniusEl paštas: rlunevichus@yahoo.comPateikiami blužnies potrauminės pseudocistos trimačiai kompiuteriniai vaizdai.Splenic pseudocyst: three-dimensional computer imagingRaimundas Lunevičius, Raminta Šydeikienė.Vilnius University, General Surgery Center, Vilnius University Emergency Hospital,Šiltnamių 29, Vilnius, LT-04130 Vilnius, LithuaniaE-mail: rlunevichus@yahoo.comThree-dimentional computer imagings of splenic posttraumatic pseudocyst are demonstrated.