Touched Kleja. Reference for Gudavičius E. Lietuvos istorija nuo seniausių laikų iki 1569 (l tomas). - Vilnius: Lietuvos rašytojų sąjungos leidykla, 1999. - 662 p. - Manusadžianas, Paulius; Manusadžianas, Tomas (Lietuvos istorijos studijos, 2000)
-