The Formal Logic of History - Troeltsch, Ernst (Lietuvos istorijos studijos, 2020)
Tekstą iš vokiečių kalbos vertė ir pratarmę parašė Vytautas VolungevičiusEl. paštas: vytautas.volungevicius@gmail.com
Keywords: none