From the Darkness of Prison into the Light of Freedom - Čižauskas, Karolis (Lietuvos istorijos studijos, 2022)
Apie Antano Petrilionio disertaciją „Belaisviai Lietuvos Didžiosios Kunigaikštystės ir Vokiečių ordino karuose (XIV–XV amžiai)“ ir jos gynimą / On Antanas Petrilionis’ Thesis „Prisoners of War of the Grand Duchy of Lithuania and the Teutonic Order (14th–15th Centuries)“
Keywords: -