Table of Contents - Kulevičius, Salvijus (Lietuvos istorijos studijos, 2025)
Projekto „Lietuvos visuomenė s stiprinimas pasitelkiant paveldo bendruomenes: iššūkiai ir galimybė s“ (finansuota Lietuvos mokslo tarybos pagal prioritetinių mokslinių tyrimų programą „Visuomenė s atsparumo stiprinimas ir krizių valdymas šiuolaikinių geopolitinių įvykių kontekste“, projekto finansavimo sutartis Nr. S-VIS-23-13) leidinys
Keywords: -