Bažnytinės knygos rusėnų kalba ir religiniai identitetai slaviškose Lietuvos Didžiosios Kunigaikštystės žemėse XIV-XVIII amžiuje: protestantų ir unitų tradicijos - Temčinas, Sergejus (Lietuvos istorijos studijos, 2011)
-