Alberto Goštauto teismų bylos su Mikalojaus Mikalojaičio Radvilos jaunesniojo našle ir sūnumis bei Palenkės vaivada Janušu Stanislovaičiu Kostevičiu - Lazutka, Stanislovas; Mankuvienė, Rasa (Lietuvos istorijos studijos, 1996)
-