Ar Rusija pripažino Lietuvos okupaciją? - Rec.: SSRS ir Lietuva Antrojo pasaulinio karo metais: dokumentų rinkinys - Anušauskas, Arvydas (Lietuvos istorijos studijos, 2007)
Ar Rusija pripažino Lietuvos okupaciją? - Rec.: SSRS ir Lietuva Antrojo pasaulinio karo metais: dokumentų rinkinys (CCCP и Литва в годы Второй мировой войны: сборник документов). Vilnius, 2006. T. 1. - 774 p.