ОККАЗИОНАЛЬНАЯ ПОЭЗИЯ: ПОСЛАНИЕ В ТЕКСТАХ КУЛЬТУРЫ - Лавринец, Павел (Literatūra, 2013)
[Literatūrzinātne, folkloristika, māksla = Literature, Folklore, Arts: Okazionālā poēzija: veltījums kultūras tekstos. Окказиональная поэзия: п о с л а н и е в текстах культуры. Occasional Poetry: an Epistle in the Texts of Culture. Krājuma sastādītājas: Ludmila Sproģe, Nataļja Šroma. Rīga: Latvijas Universitāte, 2012. 92 lpp. (Latvijas Universitātes raksti = Acta Universitatis Latviensis = Scientific papers University of Latvia. 782. sējums = Volume 782)]