Dar sykį apie tai, kada Lietuvoje atsirado sąžinė, ir kitas LDK kultūros istorijos problemas - Petuchovaitė, Gintarė (Literatūra, 2008)
Diskusija apie Dainoros Pociūtės knygą Maištininkų katedros. Ankstyvoji reformacija ir lietuvių–italų evangelikų ryšiai