Lifting the Lids - Žaltauskaitė, Vilma (Literatūra, 2025)
Moterų istorijos eskizai: XIX a. antra pusė–XX a. pirma pusė. Sudarė Birutė Avižinienė ir Ramunė Bleizgienė. Vilnius: Lietuvių literatūros ir tautosakos institutas, 2024. 416 p.
Keywords: -