Tarp dviejų kontekstų - Bikulčius, Vytautas (Literatūra, 2017)
Solveiga Daugirdaitė. Švystelėjo kaip meteoras. 1965-ieji su Simone de Beauvoir ir Jeanu Pauliu Sartre’u. V., Lietuvių literatūros ir tautosakos institutas, 2015