Nesušukuojamo klasiko pėdomis - Šidlauskas, Marijus (Literatūra, 2025)
Gitana Vanagaitė, Vaižganto asmuo ir kūryba: krikščionybės ir modernybės sąveika, Kaunas: Vytauto Didžiojo universitetas, 2023, 170 p.