Moteris ir istorija, moteris istorijoje - Speičytė, Brigita (Literatūra, 2025)
Reda Griškaitė, Moteris ir istorija: Kamilės Narbutaitės patirtys: monografija, Vilnius: Lietuvos istorijos institutas, 2023, 1172 p.