Panelės M** Kr*** dabar ponios Sk... pasivaikščiojimas arba Vilniaus apylinkės / Прогулка дѣвицы М** Кр.*** нынѣ гжи Ск...или окрестности города Вильна - Burba, Domininkas (Literatūra, 2018)
[tekstas lietuvių ir rusų kalbomis]
Keywords: nėra