Apie meistravimo formas ir jų prasmę - Raškevičiūtė, Jurgita Žana (Literatūra, 2021)
Akvilė Rėklaitytė, Meistraujantis žmogus: poetinė Marcelijaus Martinaičio antropologija, Vilnius: Lietuvių literatūros ir tautosakos institutas, 2020, 286 p.