Transgresijos kaip naujų kūrybinių idėjų paieškos straipsniuose prancūzų kalba - Litvinavičienė, Inga (Literatūra, 2021)
Kate Averis, Eglė Kačkutė & Catherine Mao. 2021. Transgression(s) in Twenty-First-Century Women’s Writing in French. Boston: Brill Rodopi. ISBN 978-90-04-43569-8 (print book), ISBN 978-90-04-44271-9 (digital PDF), 276 p.