Dekonstrukcinės medžioklės laimikiai - Sireikis, Augustas (Literatūra, 2025)
Aušra Jurgutienė, Dekonstrukcinių skaitymų užrašai: monografija. Vilnius: Lietuvių literatūros ir tautosakos institutas, 2023, 310 p.