Apie stilistinę ir sintaksine kito autoriaus teksto integraciją vokiečių parodijos struktūroje - Ussatschowa, Nadeshda (Literatūra, 1975)
Straipsnyje analizuojamos svetimo teksto ryšių su autoriaus žodžiais priemonės parodijinėje struktūroje. Tai viena vokiečių parodijos rūšių, kur parodiškai imituotas pavyzdys yra satyros mediumas. Tyrinėjama kontekstualinės analizės būdu, o tai leidžia pademonstruoti pagrindines priemones: 1) leksines semantines, 2) struktūrines sintaksines, 3) kontekstines, atveriančias galimybę svetimos kalbinės medžiagos integracijai į parodiją.