„Nesakau, kad Tiutčevo nemėgstu…“ (Josifas Brodskis apie Tiutčevą) - Kostinas, Jevgenijus (Literatūra, 2015)
Šios pastabos – tai dar viena pastanga atskleisti Josifo Brodskio F. Tiutčevo kūrybos suvokimo ypatumus.