Daktaras Antanas Rauličkis: „Jei gali, visuomet žmogui daryk gera.“ - Sakalauskaitė-Juodeikienė, E. (Neurologijos seminarai, 2018)
Medicinos mokslų daktaras, neurologas Antanas Rauličkis 2018 m. gegužės 9 d. atšventė 80 metų jubiliejų. Ilgametis Vilniaus universiteto ligoninės Santaros klinikų Nervų ligų skyriaus vedėjas, šiandien sėkmingai tebepraktikuojantis gydytojas neurologas, rezidentų ir kursantų Mokytojas pasidalino mintimis apie savo, kaip gydytojo neurologo, praktiką, ligų diagnostikos ir gydymo galimybes XX a. antrojoje pusėje, disertacijos rengimą, mokslines keliones po Sovietų Sąjungą, Santaros klinikų gyvavimo pradžią, kuo turime didžiuotis šiandien ir kokios žmogiškosios bei profesinės vertybės yra svarbiausios gydytojui.