„Talentai turi savo vietą skirtingose smegenų srityse: organologijos apžvalga Andriaus Sniadeckio darbuose“. Andriaus Sniadeckio skaitymai 2023 metais - Railienė, Birutė; Sakalauskaitė-Juodeikienė, Eglė (Neurologijos seminarai, 2024)
-