Hannah Arendt: tarp filosofijos ir politikos - Jokubaitis, Alvydas (Politologija, 1996)
H. Arendt. Tarp praeities ir ateities. - Vilnius: Aidai. - 1995. - 335 p. - Iš anglų kalbos vertė Arvydas Šliogeris.