COST VEIKLA „DABARTINIŲ VIEŠOJO SEKTORIAUS ORGANIZAVIMO TENDENCIJŲ LYGINAMIEJI TYRIMAI“: TYRIMAI IR TINKLAVEIKA ES VIEŠOJO ADMINISTRAVIMO KOMPETENCIJOS TINKLE - Nakrošis, V.; Martinaitis, Ž. (Politologija, 2015)
...