Atminties aktyvizmas tarp vertybių ir interesų: paminklai, muziejai ir institucijos - Davoliūtė, Violeta; Cauvin, Thomas; Budrytė, Dovilė (Politologija, 2024)
Specialus „Politologijos“ numeris Kviestiniai redaktoriai Violeta Davoliūtė Vilniaus universitetas Thomas Cauvin Liuksemburgo universitetas Dovilė Budrytė Georgia Gwinnett College