Socialinė-kognityvinė politinio lyderio veiklos analizė - Valickas, Gintautas (Politologija, 1996)
Pranešime analizuojami ryšiai tarp socialinės informacijos perdirbimo ir politinio lyderio elgsenos. Remiantis K. A Dodge’o socialinės informacijos perdirbimo modeliu, aprašoma, kaip įvairūs informacijos perdirbimo defektai gali sąlygoti narcisistinio politinio lyderio veiklos bei priimamų sprendimų ypatumus.